ELOKUVAESITYKSET

 • Alaluokille
 • Yläluokille

 • ELOKUVAESITYS KOULUSSA

  Opettaja, kasvattaja, jne!

  Koulukinoelokuvaesitykset ovat Satakunnassa mahdollisia myös koulussa, jos koululaisten kuljetus elokuvateatteriin on ongelmallista. Me tuomme esityslaitteiston paikalle.

  Kuinka järjestää KOULUKINO-ESITYS koulussa :


  1. Elokuvan valinta
  Esitettävän elokuvan valinta Koulukinon nettisivuilta, www.koulukino.fi. Siellä on myös oheismateriaalia elokuvista. Jos mieleistä ei löydy, voi kysyä myös meiltä. SEKK ry on Koulukino ry:n jäsenjärjestö. Koulukinosta ei voi tilata elokuvia, vaan ne tilataan vuokraamosta.

  2. Yhteydenotto
  Esityksen ajankohta sekä muut järjestelyt sovitaan. Me varaamme elokuvan. Mikäli lähellä on elokuvateatteri ja intressi on päästä oikeaan elokuvateatteriin, tulee teatterinomistajaan ottaa suoraan yhteyttä. Etusivulla on linkit alueen teattereihin.

  3. Lippujen hinta ja maksutapa
  Kouluesityksen hinta on 4 euroa / oppilas. Ryhmän mukana olevat opettajat ym. henkilökunta pääsee esitykseen ilmaiseksi. Opettajat keräävät lipunhinnan esitykseen osallistuvilta oppilailta tai sitten koulu tai vanhempainyhdistys maksaa esityksen. Maksu hoidetaan käteisellä tai jälkikäteislaskutuksena osallistujamäärän mukaan.

  4. Esitystila
  Koulun juhla - liikuntasali, jossa tulee olla pimennysmahdollisuus. Jos oppilaita on yli 200, valkokangas mielellään ainakin 4 metriä. Jos koulussa on muutama kymmenen oppilasta, käy myös n. 2 metrin levyinen kangas. Tuomme tarvittaessa myös paikalle kankaan. Äänentoistostakaan ei tarvitse huolehtia, me hoidamme sen. Ilman muuta tuolit saliin. Iso luokkahuonekin käy pikkukoulussa, kun sen vain saa pimeäksi.

  Elokuvat ovat parhaimmillaan elokuvateatterissa - tai koulun juhlasalissa tai luokassa…

  Vaikka täältä valitsemaan elokuvaa:
  KOULUKINO

  SEKK ry, Yki Räikkälä, puh: (02) 633 0666 & mob: 0400 796 926, email: sekk@sekk.fi